Individuele Coaching

Individuele coaching
Waarom individuele coaching’
Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent. Dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching is er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter, gelukkiger of effectiever wil functioneren. En zich ervan bewust is dat hiervoor een kritische blik in de spiegel nodig is.


Wanneer individuele coaching
Coachingsvragen kunnen bijvoorbeeld zijn:
Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
Hoe leer ik omgaan met stress?
Waar zit nou echt mijn natuurlijke kracht
Waar kan ik mij nog verder in ontwikkelen?
Hoe ervaar ik meer vrijheid?
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde thema’s aan?
Wat maakt dat ik steeds niet in actie kom?


Werkwijze
Het coaching traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? Ik begeleid je op een professionele en inspirerende wijze om je persoonlijke talenten en waarden zichtbaar te maken. Evenals je blokkades, en valkuilen. Wanneer deze bewustwording er is, zullen we de weg naar de gewenste verandering concreet gaan inzetten. Ik creëer een veilige en bemoedigende omgeving, waarin sprake is van wederzijds respect en vertrouwen. Door te prikkelen en te reflecteren help ik je om eigen authentieke oplossingen te genereren. Oplossingen die voor jou belangrijk zijn en die gebaseerd zijn op jouw eigen talenten.
Wat levert individuele coaching op?
Je hebt helderheid over waar je staat, waarvoor je staat, wat je wilt en hoe je daar komt. Je staat zelf weer aan het stuur van je werk en je leven. Je bent geïnspireerd. Je voelt je vuurtje branden en hebt veel energie. Je maakt krachtige keuzes en je gaat doen wat voor jou belangrijk is. Je creëert een waardevol en bevlogen leven!


Mijn werkwijze
Kenmerkend is mijn vermogen mensen vanuit een open, aandachtige en nieuwsgierige houding te benaderen. Ik ben betrokken, objectief, empathisch en betrouwbaar. Ik werk oplossingsgericht en positief door te benadrukken wat goed gaat en te focussen op behaalde positieve resultaten. Ik werk altijd vanuit jouw eigen kracht en wat voor jou werkt.
Bel gerust voor het maken van een afspraak, om te kijken wat ik voor je kan betekenen.